2014. április 20., vasárnap

Let's get it started

Kedvesek!

Íme, megszületett a régóta tervben lévő beauty blogom. Nem teljesen beauty, inkább lifestyle, mert elég sok mindenről fogok írni itt Nektek. 

Lesznek legkedveltebb termékeimről bejegyzések, újonnan szerzett dolgokról tesztek, DIY tippek, finomságok, outfit képek és szuper helyek, ahonnan szépségeket lehet beszerezni. Zenék és irodalom, mert mindkettő a szerelmem, és képtelen lennék úgy vezetni ezt a blogot, hogy ne osszam meg Veletek, mit hallgatok vagy olvasok aktuálisan. Viszont a szépség és divatbejegyzések lesznek túlnyomó többségben!

Fontos még, hogy a blogon igyekszem olyan dolgokat megosztani, amik hasznosak lehetnek azoknak a hölgyeknek, akik hozzám hasonlóan imádják a pipere dolgokat, viszont nem feltétlenül szeretnek sokat fizetni igényes kinézetükért. Emellett pedig a jutányos ár mellett, fontos Nekik a minőség. 
Összességében sokat áldozok arra, hogy MINDIG igényesen jelenjek meg. Azonban igyekszem figyelni arra, hogy jó minőségű termékeket vásároljak (legyen az dekorkozmetikum, ruha vagy bármi más), és hogy ne szórjam a pénzt feleslegesen. 

Ezzel pedig szerintem sokan mások is így vannak, Nekik pedig remélem, hasznosak lesznek a tippjeim :)




csók!
           bibonapsugár

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése